Tule tutustumaan Porin kendoseuran lajeihin syksyn tapahtumissa!

Kiinnostaako japanilainen miekkailu? Olisiko sinun lajisi kendo, iaido, jodo vai sports chanbara? Tule tutustumaan Porin kendoseruassa harjoiteltaviin lajeihin syksyn tapahtumissa ja löydä oma lajisi (tai vaikka useampi)!

Nuori Pori Harrastaa 1.9. Karhuhallissa kello 14-18. Nuori Pori Harrastaa on erityisesti nuorille suunnattu Satakunnan monipuolisin harrastustapahtuma. Nuori Pori Harrastaa on avoin ja ilmainen kaikille harrastustoiminnasta kiinnostuneille, ikään katsomatta. Päätoimintamuotona tapahtumassa ovat toimintapisteet, joissa kuka tahansa osallistuja pääsee ilmaiseksi kokeilemaan eri harrastuksia. Tapahtumassa pääset tutustumaan myös Porin kendoseuran lajeihin sopivasti ennen seuran syys-starttia!

Porin kamppailuyhdistys esittäytyy Puuvillassa 8.9. kello kello 13 alkaen.Tapahtumassa mukana kaikki Porin kamppailuyhdistyksen seurat: Porin kendoseura sekä Porin Shotokan Karate Do ja Porin Sin Moon Hapkido. Tapahtumassa pääset tutustumaan lajeihin näytösten muodossa. Tervetuloa!