Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu sekä Suomen kendoliiton lisenssi ja vakuutus ostetaan Suomisport -verkkopalvelun kautta.

www.suomisport.fi

Jokaisen harrastajan täytyy henkilökohtaisesti käydä rekisteröitymässä palveluun, pois lukien juniorit. Junioreiden vanhemmat rekisteröityvät järjestelmään omilla tiedoillaan ja maksavat lastensa maksut oman Suomisport-profiilinsa kautta. Jäsenmaksusta ei tule erillistä laskua vaan kukin harrastaja hoitaa itse omat maksunsa Suomisportissa.

Porin kendoseuran jäsenmaksun lisäksi palvelusta voi ostaa Suomen kendoliiton lisenssin ja harjoitteluvakuutuksen. Lisenssi tulee olla ostettuna, jos aikoo vuoden aikana osallistua johonkin liiton järjestämään tapahtumaan, graduoida uuden vyöarvon kendossa, iaidossa, jodossa tai sports chanbarassa tai jos hankkii vakuutuksen liiton kautta.

Ohjeet lisenssin ostamiseen Suomisportin kautta löytyy kendoliiton nettisivuilta. Samalta sivulta löytyy myös vakuutustiedote, missä tietoa vakuutuksen kattavuudesta. Suosittelemme lukemaan molemmat tiedostot huolella.

Suomisportin kautta valittavat maksut

Jäsenyys:

  • Porin kendoseuran jäsenmaksu, aikuiset (kattaa kaikki lajit) 165 €
  • Porin kendoseuran jäsenmaksu 6kk (kattaa kaikki lajit) 95 €
  • Porin kendoseuran jäsenmaksu, juniorit (kattaa kaikki lajit) 75 €
  • Porin kendoseuran jäsenmaksu, lapsi ja aikuinen 65 €
  • Porin kendoseuran peruskurssimaksu 70 €

Lisenssit ja vakuutus:

  • FKA:n lisenssi ja vakuutus 55 €
  • FKA:n lisenssi ilman vakuutusta 35 €
  • Peruskurssilisenssi 30 € (peruskurssilaisten tulee ostaa peruskurssilisenssi Porin kendoseuran peruskurssimaksun lisäksi)

Eräpäivät

Eräpäivä kevätkauden maksussa sekä vuosimaksussa on 1.2. Syyskauden maksun eräpäivä on 1.7.

Liikuntasetelien käyttö

Porin kendoseuran jäsenmaksuun on mahdollista käyttää Smartum-liikuntaseteleitä, E-passia, Edenred-liikunaetua ja tyky-seteleitä. Jos haluat käyttää liikuntaseteleitä, ota yhteyttä Jukka Uusisaloon (iaido(@)daikumakenkai.fi).

Lisätietoa

Kaikki kysymyksen jäsenmaksun ja lisenssin ostamiseen voi osoittaa seuran rahastonhoitajalle Niko Teinukselle (rahastonhoitaja(@)daikumakenkai.fi)