Home » Jäsenille » Viestintä

Seuran viestintä

Seuran viestintä tapahtuu pääsääntöisesti sähköisessä muodossa. Liity siis sähköpostilistalle, liity Facebook-ryhmäämme ja tykkää sivustamme! Näin saat kaiken tiedon helposti ja nopeasti.

Postituslista

Porin kendoseuran pääasiallinen viestintä kulkee postituslistan kautta. Postituslistalle kannattaakin liittyä heti, koska sitä kautta tiedotetaan muun muassa harjoitusvuorojen peruuntumisesta ja aikataulumuutoksista. Liittyminen onnistuu toistaiseksi vanhojen nettisivujen kautta täältä.

Sosiaalinen media

Seuralla on oma ryhmä Facebookissa, mikä on tarkoitettu seuran sisäisiin tiedotuksiin ja muuhun toimintaan. Ryhmästä löydät muun muassa viimeisimmät uutiset harjoituksista, hauskoja linkkivinkkejä ja kuvia. Ryhmä löytyy nimellä PoriDojo.

Facebookista löytyy myös Porin kendoseura –sivu, mikä on tarkoitettu lähinnä ulkoiseen viestintään. Täältä löytyy tapahtumia ja kuvia sekä uutisia seurasta. Facebook-sivun kautta pääsee helpoiten seuraamaan muun muassa salin rakentamisen edistymistä.

Karhun kertomaa –blogista pääset lukemaan seuralaisten kirjoittamia tekstejä kendon harrastamisesta ja seurastamme. Seuralla on myös YouTube kanava, mihin tulee mm. kisa- ja treenivideoita.

Kuvia salin rakennusvaiheista ja tapahtumista löytyy myös seuran Flickr-tililtä.

Linkit: