Porin kendoseuran maksutiedote 2019

Porin kendoseuran jäsenmaksut maksetaan tästä vuodesta alkaen Suomisport -verkkopalvelun kautta. Jokaisen harrastajan täytyy henkilökohtaisesti käydä rekisteröitymässä palveluun, pois lukien juniorit. Junioreiden vanhemmat rekisteröityvät järjestelmään omilla tiedoillaan ja maksavat lastensa maksut oman Suomisport-profiilinsa kautta. Jäsenmaksusta ei tule erillistä laskua vaan kukin harrastaja hoitaa itse omat maksunsa Suomisportissa.

Porin kendoseuran jäsenmaksun lisäksi palvelusta voi ostaa Suomen kendoliiton lisenssin ja harjoitteluvakuutuksen. Lisenssi tulee olla ostettuna, jos aikoo vuoden aikana osallistua johonkin liiton järjestämään tapahtumaan, graduoida uuden vyöarvon kendossa, iaidossa, jodossa tai sports chanbarassa tai jos hankkii vakuutuksen liiton kautta. Nykyiset vakuutukset ovat voimassa 1.2.2018-31.1.2019 eli kaikkien vakuutukset vanhenevat 31.1.2019. Lisenssi ja vakuutus kannattaa siis ostaa viimeistään 31.1. jotta vakuutukset pysyvät voimassa.

Ohjeet lisenssin ostamiseen Suomisportin kautta löytyy kendoliiton nettisivuilta. Samalta sivulta löytyy myös vakuutustiedote, missä tietoa vakuutuksen kattavuudesta. Suosittelemme lukemaan molemmat tiedostot huolella.

Sports chanbaran vanhojen jäsenten jäsenmaksu

Jos olet maksanut sports chanbaran jäsenmaksun syksyllä 2018 vuodeksi, eli syksyyn 2019, tulee sinun hankkia Suomisportin kautta ainoastaan liiton lisenssi. Näin voit harjoitella näillä maksuilla vuoden 2019 loppuun asti ja ostaa jäsenyyden Suomisportin kautta vasta tammikuussa 2020.

Suomisportin kautta valittavat maksut

Jäsenyys:

  • Porin kendoseuran jäsenmaksu, aikuiset (kattaa kaikki lajit) 145 €
  • Porin kendoseuran jäsenmaksu kevätkaudeksi (kattaa kaikki lajit) 75 € (myöhemmin voi ostaa samanhintaisen jäsenmaksun syyskaudeksi)
  • Porin kendoseuran jäsenmaksu, juniorit (kattaa kaikki lajit) 65 €
    Porin kendoseuran Sports Chanbaran jäsenmaksu (aikuisille ja junioreille sama maksu) 65 €
  • Porin kendoseuran peruskurssimaksu 50 €

Lisenssit ja vakuutus:

  • FKA:n lisenssi ja vakuutus 55 €
  • FKA:n lisenssi ilman vakuutusta 35 €
  • Peruskurssilisenssi 30 € (peruskurssilaisten tulee ostaa peruskurssilisenssi Porin kendoseuran peruskurssimaksun lisäksi)

Liikuntasetelien käyttö

Porin kendoseuran jäsenmaksuun on mahdollista käyttää Smartum-liikuntaseteleitä, E-passia ja tyky-seteleitä. Jos haluat käyttää liikuntaseteleitä, ota yhteyttä Jukka Uusisaloon (iaido(@)daikumakenkai.fi).

Lisätietoa

Kaikki kysymyksen jäsenmaksun ja lisenssin ostamiseen voi osoittaa seuran rahastonhoitajalle Pertti Kyläniemelle (rahastonhoitaja(@)daikumakenkai.fi)