Porin kendoseuran maksutiedote 2020

Porin kendoseuran jäsenmaksut maksetaan Suomisport -verkkopalvelun kautta. Jokaisen harrastajan täytyy henkilökohtaisesti käydä rekisteröitymässä palveluun, pois lukien juniorit. Junioreiden vanhemmat rekisteröityvät järjestelmään omilla tiedoillaan ja maksavat lastensa maksut oman Suomisport-profiilinsa kautta. Jäsenmaksusta ei tule erillistä laskua vaan kukin harrastaja hoitaa itse omat maksunsa Suomisportissa.

Löydät seuramme Suomisportista nimellä Porin Kendo Seura DAI KUMA KEN KAI ry.

Porin kendoseuran jäsenmaksun lisäksi palvelusta voi ostaa Suomen kendoliiton lisenssin ja harjoitteluvakuutuksen. Lisenssi tulee olla ostettuna, jos aikoo vuoden aikana osallistua johonkin liiton järjestämään tapahtumaan, graduoida uuden vyöarvon kendossa, iaidossa, jodossa tai sports chanbarassa tai jos hankkii vakuutuksen liiton kautta. Nykyiset vakuutukset ovat voimassa vuoden loppuun, eli lisenssi ja vakuutus kannattaa siis ostaa viimeistään mahdollisimman pian jotta vakuutukset ovat harjoitellessa voimassa.

Ohjeet lisenssin ostamiseen Suomisportin kautta löytyy kendoliiton nettisivuilta. Samalta sivulta löytyy myös vakuutustiedote, missä tietoa vakuutuksen kattavuudesta. Suosittelemme lukemaan molemmat tiedostot huolella.

Suomisportin kautta valittavat maksut

Jäsenyys:

  • Porin kendoseuran jäsenmaksu, aikuiset (kattaa kaikki lajit) 145 €
  • Porin kendoseuran jäsenmaksu kevätkaudeksi (kattaa kaikki lajit) 75 € (myöhemmin voi ostaa samanhintaisen jäsenmaksun syyskaudeksi)
  • Porin kendoseuran jäsenmaksu, juniorit (kattaa kaikki lajit) 65 €
  • Porin kendoseuran peruskurssimaksu 50 €

Lisenssit ja vakuutus:

  • FKA:n lisenssi ja vakuutus 55 €
  • FKA:n lisenssi ilman vakuutusta 35 €
  • Peruskurssilisenssi 30 € (peruskurssilaisten tulee ostaa peruskurssilisenssi Porin kendoseuran peruskurssimaksun lisäksi)

Liikuntasetelien käyttö

Porin kendoseuran jäsenmaksuun on mahdollista käyttää Smartum-liikuntaseteleitä, E-passia, Edenred-liikunaetua ja tyky-seteleitä. Jos haluat käyttää liikuntaseteleitä, ota yhteyttä Jukka Uusisaloon (iaido(@)daikumakenkai.fi).

Lisätietoa

Kaikki kysymyksen jäsenmaksun ja lisenssin ostamiseen voi osoittaa seuran rahastonhoitajalle Niko Teinukselle (rahastonhoitaja(@)daikumakenkai.fi)