Miekalla hyvinvointia -ryhmät alkaa!

Haluatko tutustua japanilaiseen miekkailuun matalalla kynnyksellä? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, kun Porin kendoseura tarjoaa kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille porilaisille maksuttomia liikunnallisia sekä kulttuurillisia kokemuksia japanilaisen miekkailun avulla!

Ryhmät toteutetaan 10.8.-19.9.2020 (viikot 34-39). Ohjelma sisältää kahden erilaisen osa-alueen harjoittelua kahdessa eri ryhmässä:

Kendoryhmässä harjoitellaan kendon katasarjojen avulla. Liikeradat ovat laajoja, rauhallisia ja venyttäviä (verrattavissa keppijumppaan) sisältäen kuitenkin japanilaisen kahdenkäden miekan lyöntitekniikat (puolustus/hyökkäys). Kendoryhmän ensimmäiset harjoitukset ovat maanantaina 10.8. Kendoryhmä kokoontuu maanantaisin ja perjantaisin klo 18:15-19:15

Sports Chanbara -ryhmässä otellaan erilaisilla ilmatäytteisillä aseilla. Sports Chanbara on kokonaisvaltaista liikuntaa, joka parantaa liikkuvuutta, motorisia taitoja sekä havaintokykyä hauskalla ja dynaamisella tavalla. Sports Chanbara -ryhmän ensimmäiset harjoitukset ovat tiistaina 11.8. Sports Chanbara -ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17:00-18:00 ja lauantaisin klo 12:00-13:00.

Ryhmät harjoittelevat Porin kendoseuran omalla salilla, PoriDojolla, osoitteessa Satakunnankatu 32, Kamppailuyhdistyksen tiloissa.

Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit tulla vain paikanpäälle! Mukaan voi tulla myös myöhemmin, vaikka ensimmäisiin treeneihin et pääsisikään.

Kendoa ja Sports Chanbaraa harjoitellaan paljain jaloin. Treenivaatteiksi käyvät tavalliset, mukavat urheiluvaatteet, kuten verkkarit ja t-paita. Voit ottaa mukaan myös juomapullon. Tiloissa on pukuhuoneet ja mahdollisuus suihkuun ja saunaan.

Lisätietoa: sihteeri@daikumakenkai.fi

Hanke on Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla toteutettava maksuton kuuden viikon jakso japanilaiseen miekkailuun perustuvaa liikuntaa.