Jazz-leiri

29. Pori Jazz-kendo- ja sports chanbara -leiri 9.-12.7.2020

Porin perinteisellä Jazz-leirillä opettajina ovat suomalaiset huippuopettajamme. Leiri on avoin kaikille kendon ja sports chanbaran harrastajille. Kendon harjoituksista osa tehdään bogun kanssa ja osa ilman, mutta kaikkiin harjoituksiin voi tasosta riippumatta osallistua ilman bogua. Myös sports chanbaran harjoitukset soveltuvat kaiken tasoisille. Tule mukaan poimimaan loppuvuoden treenivinkit omaan seuraasi!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan täällä. Ilmoittautuminen 5.7. mennessä. 

OPETTAJAT

KENDO:

 • Mikko Salonen, 7.dan kyoshi
 • Kari Ruuhilahti, 7.dan renshi
 • sekä suomalaisia 6.dan opettajia

SPORTS CHANBARA:

 • Teijo Reunanen, 2.dan
 • Kari Ruuhilahti, 1.dan
 • Vesa Harell, 1.dan

OHJELMA

Ohjelma_PoriKendoleiri_2020_SUOMI

Programme_PoriKendocamp_2020

Aktiivi-iltapäivä + illallinen  

Yyterin Beach ja Seikkailupuisto Huikee lauantaina 14.00-2.00

Lauantaina pidetään aktiivi-iltapäivä Yyterissä sijaitsevassa Seikkailupuisto Huikeessa! Ota siis parhaat puuhukiipeämisvaatteesi mukaan ja tule viettämään hauska iltapäivä parhaassa porukassa!

Lisätietoa: seikkailupuistohuikee.fi

Lauantain illallinen järjestetään aivan Huikeen läheisyydessä, upean Yyterin maisemissa Ravintola Dyynissä omakustanteisesti.

Lisätietoa: dyyniyyteri.fi

Illaksi on myös varattu mukavaa illanviettoa varten ranta- ja tilaussauna.

Lisätietoa: yyteribeach.fi/majoitus/tilaussauna/ ja yyteribeach.fi/majoitus/rantasauna/

LEIRIPAIKKA

Harjoituspaikka: Porin Urheilutalo, Kuninkaanhaanaukio 6, Pori

MAJOITUS

Leirin hintoihin sisältyy mahdollisuus salimajoitukseen Poridojolla (Satakunnankatu 32). Mukavuuksina jousitettu puulattia tai tatami, joten tuo omat yöpymisvälineesi. Tiloista löytyy jääkaappi ja mikro, sekä veden- ja kahvinkeittimet. Miesten ja naisten saunat ovat käytettävissä. Jos tarvitset salimajoituksen, valitse se lomakkeessa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Edullisena vaihtoehtona salimajoitukselle Hotelli Amado tarjoaa leirin ajaksi tarjoushinnat:

 • yhden hengen huone 60 € / yö
 • kahden hengen huone 70 € / yö

Aamiaisbuffet kuuluu huoneen hintaan.

Tarjoushinnat ovat voimassa ainoastaan otettaessa yhteyttä suoraan hotellin vastaanottoon, puh. 02 631 0101. Mainitse varausta tehdessäsi koodi ”JAZZKENDO”.

Hotellilta on noin 10 min kävelymatka (850 m) Urheilutalolle, suunnilleen saman verran PoriDojolle ja muutama minuutti keskustan kävelykadulle.

Hotelli Amado, Keskusaukio 2, 28130 PORI, puh. 02 631 0101 amado@amado.fi

RUOKAILU

Aamiaiseen ja lounaaseen on mahdollisuus omakustanteisesti Hotelli Amadossa (Keskusaukio 2). Amadossa yöpyjille aamiainen kuuluu huoneen hintaan. Perjantaina ja lauantaina voi iltaisin grillata omia eväitä dojolla.

GRADUOINNIT

Leirillä järjestetään sports chanbaran 6.-1.kyu graduoinnit. Kendon graduointeja ei järjestetä. Graduointiin ilmoittaudutaan samalla lomakkeella kuin leirillekin. Graduointiin ilmoittautuvat tarvitsevat suosittelijan omasta seurastaan. Kaikilla graduoitsijoilla tulee olla ostettuna Suomen kendoliiton lisenssi.

HINNAT

LEIRI

 • Koko leiri (to-su): 55 €
 • Yksi päivä (pe,la,su): 30 € (to ilmainen)
 • Junnujen huoltajat koko leiri 15 €

RUOKAILU

 • Aamiainen Amadossa (pe,la,su) 8 € / kerta (hotellissa yöpyjillä sis. huoneen hintaan)
 • Lounas Amadossa (pe, la) 12 € / kerta

YYTERI (la ilta)

 • Dyynisauna 10 €
 • Ravintola Dyynin hinnasto: https://dyyniyyteri.fi/#ruokalista
 • Seikkailupuisto Huikeen hinnasto: https://seikkailupuistohuikee.fi/hinnasto

GRADUOINNIT

 • Sports chanbara 6.-1. kyu 20 €

Huom. Ruokailut tai lauantain aktiviteetit Huikeessa eivät sisälly leirihintoihin. Salimajoitus PoriDojolla sisältyy leirin hintaan. 

MAKSAMINEN

Osallistuminen leirille sekä Yyterin lauantaisaunaan maksetaan leiritoimistoon Urheilutalolle saavuttaessa. Maksutapana ensisijaisesti kortti, mutta käteinen ja liikuntasetelit käyvät myös. Jos haluat käyttää näiden maksamiseen Smartum liikuntaseteleitä, ePassia tai tyky-seteleitä, ota yhteyttä Jukka Uusisaloon osoitteessa iaido@daikumakenkai.fi

Graduoinnit maksetaan käteisellä leiritoimistoon.

Ruokailut sekä Huikeen aktiviteetit ovat omakustanteisia ja ne maksetaan paikan päällä erikseen.

KORONA

Leirin järjestelyissä huomioidaan OKM:n ja THL:n ohjeistus.

HUOMIOITAVAA

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Leirille ei pidä tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos samassa taloudessa asuvalla on ollut hengitystieinfektion oireita tai on sairastanut hengitystieinfektion juuri ennen leiriä, suositellaan leirille osallistumisen perumista. Paras tapa suojella leirillä olijoita on se, että leirille ei osallistu taudille altistuneita. Terveitä päiviä ennen leirille tuloa tulisi olla 3. Riskiryhmiin kuuluvien osallistumista leirille ei suositella.

KASVOSUOJAUS

Kaikissa harjoituksissa on käytettävä kasvosuojaimia tai kankaisia kasvomaskeja. Kertakäyttöisiä suun ja nenän peittäviä kasvosuojaimia saa apteekeista noin yhden euron kappalehintaan. Kertakäyttöisiä kasvosuojaimia on ostettavissa leiritoimistolta, mutta suosittelemme niiden hankkimista etukäteen.

Kankaisten kasvomaskien käytöstä löytyy tietoa netistä:

Harjoitukset rytmitetään ja tauotetaan suojainten käyttö huomioiden.

Järjestävän seuran jäsenistä on nimetty erilliset siivousryhmät, jotka siivoavat puku/pesutiloja harjoitusten välissä.

LISÄTIETOA

daikuma.info@gmail.com

Seuraa myös Porin kendoseuran Facebook-sivua ja Jazz-leirin tapahtumasivua!

Sydämellisesti tervetuloa leirille! 


Pori Jazz -kendoleiri

Pori Jazz-kendoleiri on vuodesta 1992 vuosittain järjestetty kendoleiri jolla opettajina toimii ulkomaisia edistyneitä kendon, iaidon ja jodon opettajia. Pori Jazz-kendoleiri on kasvanut monipuolisten järjestelyjen ja laadukkaiden opettajiensa ansiosta kansainväliseksi kendoleiriksi, jonne saapuu joka vuosi paitsi ulkomaisia opettajia myös yhä enemmän ulkomaisia leireilijöitä. Nimensä mukaisesti Pori Jazz-kendoleiri järjestetään Porin seudulla Pori Jazz-festivaalin aikaan.

Jazz-leirin historiaa opettajineen voit tarkastella täältä.

Leiri on kestoltaan neljäpäiväinen ja mukaan mahtuu niin perinteisiä harjoituksia kuin Yyterin reissu sekä illanviettoa grillaten. Leiri on tarkoitettu kaikille harjoittelijoille ikään tai treenivuosiin katsomatta.