Harjoittelumaksut

Neljä lajia yhden hinnalla!

Porin kendoseurassa voit harjoitella yhdellä harjoittelumaksulla seuran jokaista neljää lajia – iaidoa, jodoa, kendoa ja sports chanbaraa.

Seuran harjoittelumaksu sekä Suomen kendoliiton (Finnish Kendo Association = FKA) lisenssi ja harjoitteluvakuutus maksetaan Suomisport -verkkopalvelun kautta. Palvelun käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä, joka on tehtävä henkilökohtaisesti, pois lukien juniorit (alle 18 v). Juniorin huoltaja rekisteröityy järjestelmään omilla tiedoillaan ja maksaa juniorin maksut oman Suomisport-profiilinsa kautta. Maksuista ei tule seuralta erillisiä laskuja postissa/sähköpostilla, vaan kaikki maksut näkyvät Suomisportissa harrastajan/huoltajan Sporttitilin ’Maksut’ -välilehdellä.

Harjoittelumaksun lisäksi jokaisen harrastajan on maksettava FKA:n lisenssi. Lisenssi mahdollistaa liiton järjestämiin tapahtumiin (leirit, kilpailut) ja graduointeihin (’vyökokeet’) osallistumisen sekä harjoitteluvakuutuksen hankkimisen liiton kautta. Jokaisella harrastajalla on oltava voimassa seuran lajien tai muiden budo-/kamppailulajien harrastamisen kattava vakuutus.

Ohjeet maksujen suorittamiseen Suomisportin kautta löytyvät Suomen kendoliiton nettisivuilta. Samalta sivulta löytyy myös vakuutustiedote, missä on tietoa liiton harjoitteluvakuutuksen kattavuudesta.

Suomisportin kautta valittavat harjoittelumaksut ja lisenssit

Uudet harrastajat

Uusien harrastajien maksut koskevat aloittavia harrastajia, jotka eivät aiemmin ole olleet jäsenenä Porin kendoseurassa (tai muissa FKA:n alaisissa seuroissa). Aikuisen peruskurssimaksu kattaa aloitusajankohdan mukaan joko kevät- tai syyskauden harjoittelun kaikissa seuran lajeissa. Juniorin peruskurssimaksu kattaa harjoittelun kaikissa lajeissa aina kuluvan vuoden loppuun asti. Peruskurssimaksun lisäksi tulee maksaa myös FKA peruskurssilisenssi. Lisenssi sisältää uusien harrastajien harjoitteluvakuutuksen kuluvan vuoden loppuun asti.

PERUSKURSSIMAKSU – Syksy 2022

LISENSSI JA VAKUUTUS

Vanhat harrastajat

Valitse alla olevista maksuvaihtoehdoista sopivin. Linkistä avautuu seuran ”jäsenkutsu”. Varsinainen maksu näkyy Suomisportissa pienellä viiveellä (lue lisää sivun lopusta). Muista hankkia myös FKA lisenssi ja vakuutus.

HARJOITTELUMAKSUT (jäsenkutsulinkit)

LISENSSI JA VAKUUTUS

*vain, jos ennestään budo-/kamppailulajeihin soveltuva vakuutus

Eräpäivät

Eräpäivä kevätkauden ja koko vuoden maksuissa on helmikuun 1. päivä. Syyskauden maksun eräpäivä on heinäkuun 1. päivä.

Peruskurssimaksu tulee maksaa kuukauden sisällä ensimmäisistä harjoituksista. Uusi harrastaja voi siihen asti kokeilla seuran lajeja veloituksetta.

Liikuntaetujen ja muiden maksutapojen käyttö

Harjoittelumaksuihin on mahdollista käyttää Smartum-liikuntaseteleitä, E-passia, Edenred-liikuntaetua ja tyky-seteleitä.
Jos haluat käyttää em. maksutapoja, ota etukäteen (ennen maksamista) yhteyttä sihteeriin: Jarno Hujanen, sihteeri(ät)daikumakenkai.fi

 


Suomisportin muutokset 2022

Suomisportin uudistuksista johtuen 2022 harjoittelumaksujen kanssa tulee toimia seuraavasti:

  1. Harrastaja/huoltaja valitsee sopivan maksuvaihtoehdon, klikkaa jäsenkutsulinkkiä ja hyväksyy kutsun Suomisportissa.
  2. Suomisportin kautta tulee seuralle tästä liittymispyyntö.
  3. Seuran hallituksen jäsen hyväksyy liittymispyynnön. (Tässä kohtaa voi olla pieni viive.)
  4. Hyväksymisen jälkeen maksu näkyy ja on maksettavissa Suomisportin kautta harrastajan/huoltajan Sporttitilin ’Maksut’-välilehdellä.