Viestintä

Seuran viestintä tapahtuu pääasiassa sähköisesti. Liity Facebook-ryhmäämme ja tykkää Facebook-sivustamme! Lähetämme tärkeät tiedotteet myös sähköpostilla (postituslista) ja julkaisemme ne nettisivuillamme.

Eri harjoitusryhmillä voi lisäksi olla käytössä omia Whatsapp-ryhmiään, joissa keskustelu voi olla mitä tahansa aiheeseen liittyvää tai välillä vähän sen vierestäkin. Kysy lisää treenien vetäjältä, jos et vielä ole ryhmissä mukana!

Postituslista

Seuran jäsenille tarkoitettu postituslista löytyy osoitteesta https://groups.google.com/g/porinkendoseura. Tiedotteiden lisäksi postituslistalla julkaistaan ajankohtaisista asioista koottu ”seurakirje” noin kerran kuukaudessa.

Postituslistalle voi liittyä millä tahansa sähköpostiosoitteella, johon viestit haluaa saada. Sujuvinta käyttö on kuitenkin google-tilin kautta, jolloin postituslistan sivuilta voi lukea myös kaikki aiemmin julkaistut viestit. Google-tilin kanssa postituslistalla oleva jäsen voi myös itse varata salilta vapaita harjoitteluvuoroja omaehtoiseen harjoitteluunsa PoriDojon varauslistalta.

Sosiaalinen media

Seuralla on oma ryhmä Facebookissa, mikä on tarkoitettu seuran sisäisiin tiedotuksiin ja muuhun toimintaan. Ryhmästä löydät muun muassa viimeisimmät uutiset harjoituksista, hauskoja linkkivinkkejä ja kuvia. Ryhmä löytyy nimellä PoriDojo.

Facebookista löytyy myös Porin kendoseura –sivu, mikä on tarkoitettu lähinnä ulkoiseen viestintään. Täältä löytyy tapahtumia ja kuvia sekä uutisia seurasta. Facebook-sivun kautta pääsee helpoiten seuraamaan muun muassa salin rakentamisen edistymistä.

Seuran Instagram-tililtä näet kuvia harjoituksista ja muusta toiminnasta.

Karhun kertomaa –blogista pääset lukemaan seuralaisten kirjoittamia tekstejä kendon harrastamisesta ja seurastamme. Seuralla on myös YouTube kanava, mihin tulee mm. kisa- ja treenivideoita.

Kuvia salin rakennusvaiheista ja tapahtumista löytyy myös seuran Flickr-tililtä.

Linkit: