Pitkis-leiri

Porin kendoseura on ollut jo yli kymmenen vuoden ajan mukana Pitkis-leirillä ja Pitkiksellä pääsee tutustumaan Sports Chanbaraan. Aiemmin leirillä on ollut mukana kendo ja lajiin on tutustunut tänä aikna tuhansia lapsia ja nuoria.

Pitkis-Sport on perinteikäs liikuntaleiri. Leirejä on järjestetty jo yli 40 kertaa. Monista vaihtoehdoista osallistuja voi valita oman lempilajinsa.

Leiri kerää vuosittain 1500 lasta nauttimaan liikunnan riemuista. Heitä ohjaamassa on yli 200 vapaaehtoista kouluttajaa.

Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-15-vuotiaat tytöt ja pojat. Myös alle kouluikäisille ja perheille on omat lajivaihtoehdot. Leirillä on valittavana n. 40 eri lajivaihtoehtoa.

Leirin aikana jokainen tutustuu ainakin kolmeen eri lajiin ja pääsee nauttimaan päivittäin eri yleisohjelmista. Leiriläisten ei tarvitse kuulua urheiluseuraan eikä aikaisempi kokemus lajeista ole välttämätöntä. Koulutetut ohjaajat vastaavat lajien ohjauksesta.

Leirillä toimitaan lajikouluttajien suunnitteleman ja järjestämän ohjelman mukaan, jonka lisäksi on koko leirin yhteistä ohjelmaa. Yleisohjelmiin kuuluvat mm. avajaiset, lajitutustumiset, leirikaste, Kalevan kisat -teema, vierailupäivän iltajuhla, disko ja päättäjäiset.

Tutustu täältä Pitkis-sporttiin!