Peruskurssi

Kendon, iaidon ja jodon peruskurssi järjestetään keväällä ja syksyllä. Seuraava peruskurssi alkaa sunnuntaina 27. syyskuuta 2020.

Peruskurssin ilmoittautuminen löytyy täältä. Voit ennen ilmoittautumista käydä kokeilemassa lajeja peruskurssin alkaessa!

Kendo

Järjestämme peruskurssin kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Noin kolme kuukautta kestävällä peruskurssilla tutustutaan kendoon ja opetellaan tarvittavat tiedot ja taidot, joiden avulla voi harjoitella turvallisesti muiden kanssa. Harjoituksia peruskurssilla on yleensä kahdesti viikossa. Kursseille voivat osallistua kaikenikäiset aikuiset ja juniorit noin seitsemästä ikävuodesta ylöspäin.

Peruskurssin hinta on 80 euroa. Se sisältää seuran jäsenyyden, vakuutuksen kurssin ajaksi, peruskurssiharjoitukset ja muut peruskurssin aikana järjestettävät oman seuran tapahtumat. Peruskurssi päättyy 6. kyun graduointikokeeseen, jossa testataan onko kurssilla opitut asiat jääneet mieleen. Suoritetusta graduoinnista saa diplomin. Liitolle tilitettävä graduointimaksu 20€ ei sisälly peruskurssin hintaan. Peruskurssin hinta maksetaan Suomisportin kautta ostamalla peruskurssijäsenyys sekä kendoliiton peruskurssilisenssi. Lue lisää maksuista täältä.

Peruskurssin jälkeen voi osallistua kaikkiin harjoituksiin.

Iaido ja jodo

Voit aloittaa iaidon harjoittelun Porin Kendoseurassa milloin tahansa. Porin Kendoseura ei järjestä varsinaista iaidon peruskurssia vaan vasta-alkajat ja edistyneemmät harjoittelevat aina yhdessä. Osallistumalla kendon alkeiskurssille olet myös oikeutettu osallistumaan Iaido harjoituksiin. Aloititpa iaidon tai jodon harjoittelun kummalla tavalla tahansa, hinta on sama.

Yleistä

Ensimmäisiin harjoituksiin osallistuaksesi tarvitset vain verryttelyhousut ja t-paidan. Tietoa muiden varusteiden hankinnasta saat harjoitusten edetessä.

HUOMIO

On erittäin suositeltavaa, että kerrot peruskurssin ohjaajalle harjoitteluun vaikuttavista asioista (esim. rasitusastma, diabetes, epilepsia…), jotka voivat aiheuttaa äkillisen vaaratilanteen terveydellesi. Muista myös varautua tarvittavalla tavalla omatoimisesti!

Onko peruskurssi jo käyty? Tutustu Mitä peruskurssin jälkeen -sivuumme!