Peruskurssi

Ilmoittaudu etukäteen täältä!

Kendo

Kendon peruskurssi alkaa keskiviikkona 18.8.2021 klo 18.15. Noin kolme kuukautta kestävällä peruskurssilla opetellaan tarvittavat perustiedot ja -taidot, joiden avulla voit harjoitella turvallisesti muiden kanssa. Peruskurssiharjoituksia on kahdesti viikossa. Kurssille voivat osallistua kaikenikäiset aikuiset ja juniorit noin seitsemästä ikävuodesta ylöspäin. Peruskurssi päättyy ensimmäiseen vyökokeeseen, kendon 6. kyun graduointiin, jossa testataan ovatko kurssilla opitut asiat jääneet mieleen. Peruskurssin jälkeen voit osallistua kaikkiin harjoituksiin.

Onko peruskurssi jo käyty? Tutustu Mitä peruskurssin jälkeen -sivuumme!

Sports Chanbara, iaido, jodo

Voit aloittaa Sports Chanbaran, iaidon tai jodon harjoittelun Porin kendoseurassa milloin tahansa. Seura ei järjestä varsinaista peruskurssia, vaan vasta-alkajat ja edistyneemmät harjoittelevat aina yhdessä. Erityisesti uusille harrastajille tarkoitetut Sports Chanbara -harjoitukset järjestetään tiistaina 17.8.2021 klo 18.00. Aloititpa minkä lajin harjoittelun tahansa, uudelle harrastajalle hinta on aina sama.

Lue lisää maksuista täältä.

Yleistä

Ensimmäisiin harjoituksiin osallistuaksesi tarvitset vain verryttelyhousut, t-paidan ja voimassa olevien suositusten mukaisesti kasvomaskin (yli 12-vuotiaat). Saatat tarvita harjoitusten tauolla myös vesipulloa. Muiden varusteiden hankinnasta saat tietoa harrastuksesi edetessä.

Huomio

On erittäin suositeltavaa, että kerrot harjoitusten ohjaajalle harjoitteluun vaikuttavista asioista (esim. rasitusastma, diabetes, epilepsia tms.), jotka voivat aiheuttaa äkillisen vaaratilanteen terveydellesi. Muista myös varautua tarvittavalla tavalla omatoimisesti!